Vaste lasten 2011

Home / 2011 / Vaste lasten 2011

We hebben vast moeten stellen dat het helaas nog niet mogelijk is voor de mensen om de vaste kosten zoals belasting, water, elektra en gas van circa Euro 700,- per maand bijeen te brengen. We zijn daarom een actie gestart om nieuwe donateurs te werven die voor een periode van twee jaar een bijdrage willen leveren om de vaste kosten te kunnen betalen. Op dit moment hebben we een aantal donateurs die circa Euro 250,- bij elkaar brengen.
Mogelijk kent u nog mensen die ons willen helpen om de rest bij elkaar te krijgen. We voeren een actief beleid door regelmatig daar te zijn en acties uit te zetten om er voor te zorgen dat binnen twee jaar de mensen zelf in staat zijn om de vaste kosten te kunnen betalen.

Ook de maaltijden die we de armste kinderen in de winter willen geven kost geld. We zijn gestart met 60 kinderen. Op dit moment zijn het er 135. Door de extreem koude winter zijn er meer gezinnen in armoede geraakt en zijn ze blij dat hun kinderen een keer per week een warme maaltijd krijgen.

Wie wil meehelpen aan dit project? Alle giften zijn welkom.

Voor € 70,00 kunnen we een keer per week een maaltijd maken voor de kinderen.